qLife

Pretraživanje

Newsletter

Knjiga mjeseca

Download Adobe Reader

Partneri









Tema mjeseca: Etičke dileme liderstva

Članak: MBA for a day: Etičke dileme liderstva, odlučivanje pod pritiskom,

MBA for a day: Etičke dileme liderstva, odlučivanje pod pritiskom

IEDC – Poslovna škola Bled prva je institucija za razvoj menadžmenta u srednjoj i istočnoj Europi osnovana prije 30 godina. Usmjerena je razvoju kompetentnih i etičkih lidera te kao takva uzor na području poslovne izobrazbe ne samo u regiji već i u svijetu. Poradi uključivanja društvenih, okolišnih i etičkih aspekata u svoje obrazovne programe, Institut Aspen iz SAD-a od svih institucija iz srednje i istočne Europe jedino je IEDC uvrstio na listu "100 najinovativnijih poslovnih škola na svijetu".


15. ožujka 2016., 17:45

DoubleTree, Hilton Zagreb

Ulica grada Vukovara 269a, Zagreb


Predavanje dr. Filipovića, IEDC-Poslovna škola Bled

Etičke dileme lidera: Odlučivanje pod pritiskom


Nenad Filipović, predavač IEDC-a, poslovne škole Bled koja je od strane PRME Inicijative Ujedinjenih naroda za odgovorno menadžersko obrazovanje proglašena "vodećom poslovnom školom Srednje i Istočne Europe  (PRME Champions),

organizira otvoreno predavanje tzv. MBA for a day.

Dr. Nenad Filipović, akademski direktor IEDC, profesor menadžmenta i poslovne etike (na fotografiji), održati će interaktivno predavanje koristeći pritom dostignuća filmske umjetnosti na temu "Odlučivanje pod pritiskom". Dr. Filipović, poznat kao stručnjak za strategiju, ovom prilikom obratit će se publici od stotinjak hrvatskih menadžera: "Sposobnost odlučivanja pod pritiskom temelj je menadžerske uspješnosti," kaže dr. Filipović. "Često ne razumijemo zašto smo donijeli određene odluke odnosno kakvo razmišljanje pridonosi kvaliteti odluke" ističe dr. Filipović naglašavajući jedan od velikih izazova strateškog vođenja.


a
a
a

Predavanje MBA for a Day održat će se u utorak, 15. ožujka 2016 g. u 17.45 sati, nakon završetka dvodnevnog Natjecanja u rješavanju poslovnih slučajeva, tzv. Case Study Competition (CSC). Na ovogodišnjem natjecanju - kojeg hrvatski IEDC Alumni klub organizira već 9. godinu za redom - sudjelovat će šest timova iz vodećih hrvatskih tvrtki: FINA-e, T-HT-a, CEMEX-a, KONČARa, HEWLETT PACKARD-a i INA-e. 
 

© 2006 Novem izdavaštvo d.o.o. info@quantum21.net | Krepelnik Graftwerk | XHTML | CSS | CMS | web dizajn |

Uvodnik

Članci

Misao tjedna