qLife

Pretraživanje

Newsletter

Knjiga mjeseca

Download Adobe Reader

Partneri









Tema mjeseca: Svrha ili misija

Članak: Konferencija STRATEGIC MANAGEMENT, LEADERSHIP & LIFE BALANCE,

Konferencija STRATEGIC MANAGEMENT, LEADERSHIP & LIFE BALANCE

Mirakul d.o.o.

Tvrtka Mirakul d.o.o. specijalizirana je za edukaciju i poslovno savjetovanje poduzetnika i managera. Izdajemo besplatni poslovni časopis BIZdirekt koji, zahvaljujući visokoj nakladi, stručnim člancima i jasnoj koncepciji, pripada među najčitanije hrvatske poslovne časopise. Organiziramo stručne i specijalističke poslovne seminare i konferencije. Kreiramo nove projekte i aktivno utječemo na poslovanje zajednice u kojoj djelujemo.

Motivacijski govornik d.o.o.

Motivacijski govornik je booking agencija i burza govornika koja nudi potpunu uslugu bookiranja govornika, predavača, javnih osoba, sportaša, poznatih javnih govornika, voditelja vrhunskih seminara, i keynote govornika na konferencijama. Naša govornička burza radi sa širokom lepezom profesionalnih, keynote, poslovnih, umjetničkih i motivacijskih govornika.




a

Lideri su ljudi koji pokreću gospodarske procese, a ključna je dugoročna dosljednost u radu i držanje smjera koji vodi prema ostvarenju strateškog cilja. Preuzimanje odgovornosti, predanost i samodisciplina karakteristike su koje determiniraju lidere, jer lider postajete kada vam drugi poklone svoje povjerenje, ali prije toga morate sami vjerovati u sebe, svoj uspjeh i voljeti ono što radite.

 U organizaciji tvrtaka Mirakul d.o.o. i Motivacijski govornik d.o.o., regionalna konferencija Lideri za lidere, s ovogodišnjom temom STRATEGIC MANAGEMENT, LEADERSHIP & LIFE BALANCE, održat će se 16. svibnja 2014. u Hotelu Westin, Zagreb, a okupit će vodeće hrvatske i regionalne lidere iz područja međunarodnog poslovanja, financija, proizvodnje i obrazovanja, te iz turizma, enogastronomije, sporta i umjetnosti.

Na konferenciji se očekuje preko 250 sudionika iz Hrvatske i regije, većinom poduzetnika i managera iz najuspješnijih regionalnih tvrtaka. Konferencija je suma poslovnog i životnog iskustva lidera iz regije, koncentriranih u 4 strateška panela:

 
1. STRATEGIC MANAGEMENT & LEADERSHIP – Kako razviti strategiju izlaska na nova tržišta?
Panelisti: Ivo Usmiani, Branimir Muidža, Dubravko Hoić, prof.dr.sc. Ivan Đikić, Donald Hudspeth

 2. STRATEGIC MANAGEMENT & LEADERSHIP – Kako steći i zadržati povjerenje investitora i klijenata?
Panelisti: Ivan Milčić, Igor Greblički, Dragutin Kamenski, Filip Filipec

 3. STRATEGIC MANAGEMENT & LEADERSHIP – Financije i konzalting partneri u poslovanju
Panelisti: Hrvoje Zgombić, Boris Galić, prof.dr.sc. Danica Purg, dr.sc. Miroslav Dragičević

 4. LIFE BALANCE
Panelisti (Turizam & Gastronomija): Vlado Krauthaker, Ivan Gligora, Ivana Kolar, Zdenko Leko

Panelisti (Sport & Umjetnost): Gordan Kožulj, Dimitrije Popović, Dalibor Matanić, Ivana Medo Bogdanović, Damir Hoyka

 Više od dvadeset lidera će u četiri strateška panel razgovora konkretnim primjerima i poslovnim situacijama pokazati s kojim se sve izazovima susreću u svom poslovanju i na koji način prilaze njihovom rješavanju. Ciljevi konferencije realizirat će se kroz panel razgovore lidera, koje će moderirati Tončica Čeljuska i dr.sc. Jasminka Samardžija, urednica knjige Intervjui sa 100 hrvatskih lidera o životu i razvoju karijere, koja je napravila 100 životnih intervjua s liderima te trogodišnjim istraživanjem došla do temeljnih predispozicija i liderskih karakteristika, a rezultate kvalitativnog istraživanja podijelit će sa sudionicima konferencije u uvodnom dijelu, nakon kojeg slijedi prvi panel.

Svrha konferencije je konkretnim primjerima, poslovnim situacijama i demonstriranjem iznađenog rješenja pokazati s kojim se sve izazovima lideri susreću u svom poslovanju i na koji su ih način riješili. Želja je pokazati kako svatko od nas može puno više nego što misli, a samo je važno upustiti se u to i početi razmišljati 'out of the box', ne prepuštajući se dogmama i razmišljajući u kontekstu pronalaženja rješenja s uvijek otvorenim prozorom za nove prilike, ali čvrsto držeći fokus na onome što želimo razvijati i potom kontinuirano širiti taj fokus jer nema nemogućih misija.

Pokrovitelji konferencije su HBOR, Metronet, Qatar Airways, Vocor media i Virtus dizajn. Medijski pokrovitelji su BIZdirekt, tportal, qLife, JaTrgovac, Banka, Forbes, Jutarnji list, Globus, Narodni radio, Antena Zagreb, SEEbiz.eu, Poslovni turizam, SEEbiz.net, Business magazine, Poslovne novine i Nova Makedonija.

Više informacija o konferenciji, s detaljnom agendom i opisom, možete pronaći na službenim web stranicama: Konferencija Lideri za lidere.


 

© 2006 Novem izdavaštvo d.o.o. info@quantum21.net | Krepelnik Graftwerk | XHTML | CSS | CMS | web dizajn |

Uvodnik

Članci

Misao tjedna